Over ons

Wij zijn een startend bedrijf op het gebied van de luchtdruk sport. Dit houdt in schieten met alle wapens op luchtdruk gebied. De reden waarom we hiermee gestart zijn is in feite een uit de hand gelopen hobby, en door de grote fascinatie voor luchtdruk wapens. Ook een reden is omdat er bij ons in het Noorden weinig tot geen bedrijven zijn die gericht zijn op luchtdruk. Ook leveren wij een zeer goede service waardoor u er snel voor kiest om weer terug te komen bij ons.

 

Onze website is gevuld met een ruim assortiment. Maar natuurlijk kan het voorkomen dat er artikelen niet op staan maar die u toch graag wilt bestellen. In principe valt alles bij ons te bestellen. Mocht u dus een artikel niet kunnen vinden op onze website, dan kunt u ons altijd een email sturen met de vraag of wij dit artikel wel kunnen leveren. Omdat het assortiment enorm groot is, kunnen wij niet alle bestaande artikelen kwijt op onze website vandaar ons zorgvuldig geselecteerd assortiment. Wij leveren alle artikelen (merendeels) binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis. Dit wordt verzorgd door PostNL. Als het een zeer grote order betreft, dan wordt deze persoonlijk door ons bij u thuis bezorgd.

 

Door het feit dat wij geen personeel hebben en geen winkel, kunnen we de prijzen laag houden. Dit zodat het luchtschieten een leuke betaalbare sport is en blijft.

 

Alle artikelen op de website zijn merendeels berekend op stuks prijs. Mocht u grote aantallen willen afnemen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

 

Alle prijzen vermeld op onze website, zijn inclusief btw. Dit zodat u niet zelf hoeft te rekenen wat de eind prijs wordt. Dit maakt het voor u overzichtelijk en makkelijk om artikelen bij ons te bestellen.

 

Waarom kiezen voor ons? We hebben een ruim geselecteerd assortiment met de nieuwste producten. Deze producten zijn geselecteerd door: Mede hobbyisten, sportschutters, leveranciers en schietverenigingen.

 

We wensen jullie allemaal veel plezier met het kijken op onze website. En als er vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

 

Service en klantvriendelijkheid staat bij ons op nummer 1!!!